Partytime!

Var ute i går med grabbgänget och hade mycket trevligt.

15 December 2009

Idag har så har Ida och jag 1 år och 9 månader, De fira vi inte ihop idag tyvärr, men de få gå endå. Idag har haft en engelska leaktion där vi fick lunch morrotsoppa, bröd och efterätt blev saffranspannkaka! Det var helt ok.

Sitter för andra dagen i rad och lyssnar på underbara musikhjälpen! Man bli verkligen glad av att lyssna på dom!

Tips!

Jag har lite dåligt med folk på Bloggkoll.se

Ge mig lite tips, Krav

¤ Ingen som har 1000000000 läsare
¤ Intressat
¤ vårdar sina läsare


Musikhjälpen!

Hej!

Sitter här nu och lyssnar och även ser p3 Musikhjälpen som startade idag och håller på till den 20 Decemer. jag bruka inte gilla " Sänka pengar grejer" Men det här är om Malaria, det tog mig så långt att jag sänkte 20kr. För jag har ju sett fall av malaria nu när man var i Sydafrika och man får även något tillbax! 

Stöd du med tycker jag! Du få ge välja fritt på belopp. du får tillbax att önska en låt:)

Musikhjälpen

Nobeldagar...

Nu är det Nobeldagar och julen närmare sig! Idag har man hunnit ganska mycket på så lite tid! Vaknade ganska sent! Så förmiddagen blev de inte så mycket av! men senare sen efter skoltid kom jag hem så sattes jag mig direkt  igång med att redigera bilder från Sydafrika resan!
ja, man har ju hunnit ta cirka sådär 800 bilder tydligen! En del jättenöjd med, en andra ganska kassa. Men överlag så är det ingen som suger. Det enda jag saknar är bilder från hotell och mer skogsbilder. Men Man lär sig av Misstagen!

Får säga att det är Nobeldagar! Men Jag tycker nog mer att det är konsertdagar för min del!


¤ Amanda Jenssen kommer till kalmar i Mars
¤ Lars Winnerbäck gör Sommarturne!
¤ Och sist med inte minst kent kommer till Hultsfred och många andra Festivaler, kanske bli tre konsert med kent nästa år då om inte mer, Kan de slå 2007? Ja, vi få se! Den 16&17 Novemer 2007! Det är minne för livet!



Mörkret faller över Sverige

Bli bara mörkare och mörkare var och köpte ljus i helgen med lite dekrationer. Snyggt blev de! Nu för andra dagen i rad ska jag äta Lussebullar och dricka Te! asgott!


Tisdagen den 8 December

För en vecka sen vid den här tiden satt man och åt fin frukost i Johannesburg men idag så bli det skola igen och Läsa Engelska. Min Engelska utvecklades väldigt under de två veckorna vi var i Sydafrika, Allfall på sättet att våga prata språket i huvudtaget. Man kan komma långt bara kunna lite av allt de man vill berätta så den andra ska förstå. Men idag är det Engelska leaktion igen. Sen bli nog hem och jobba med allt de andra.
Idag Operera sig ida, håller vi alla tummar för att de går bra (Y)

God Jul

/Max Torstensson


Andra Advent

Det är Söndag och andra advent. Denna helg har jag bara tagit de lungt och åter lungt. Få se vad som händer idag, kanske skulle kunna hinna fixa lite Sydafrika bilder. Men det händer om jag kommer hem för jag har varit i Oskarshamn hela långa helgen, ida har jobbat och jag har legat på lat sidan.

Kom hem till julen!

Nu är man hemma från ett land som gjorde mig både glad och fundersam. Landet Sydafrika har väldigt mycket på gång som kan göra landet enu mer tryggare! Bilder från Resan ska försökas komma upp under veckan!

RSS 2.0