En dag kvar!

En dag kvar och jag är väldigt nervös. detta har man väntat på sen man åkte den senaste konserten sommaren 08. Nu är det två dagar med bara kent i huvudet! Det kommer bli så jäkla gutt! Nu ska jag dunka vidare med live videos från andra konserter!

Vecka 5 , Tisdag

Hejhej på er alla!

Idag har man hunnit med mycket, som vanligt. vaknade ganska sent faktiskt runt åtta tiden,skönt!. Därefter så blev de frukost. och efter de blev de lite plugg sen drog jag till skolan för att ha engelska med min härliga klass. efter detta så var det lunchdags där min tid gick åt att umgås med Linn och Victor snacket blev mest om helgen men även om annat. Sen blev plugga vidare som jag gjort hela eftermiddagen med engelska , Turism och multimedia. sen tog min ork slut och begav mig ut i kylan för att åka handla mat. och senare sen så har ju ätit lite med. Nu ska jag dra mig tillbaka till pluggandet! fick veta idag att de bli prov vecka 7.

Helgen

Ojoj, vilken fest de blev i fredags. trodde inte på till en början men den var, fan go som satan! Vi var hemma hos emil/coffe på förfest, haha där hände de mesta. Senare sen blev de Palace och de var gutt som faan med. Dansade konstant hela tiden. Efterfesten var ju lite galen på sitt sätt med med gurkor på fönsterna och en skåning som gjorde sitt avtramp i mitt liv.

Lördagen blev en bakfylledag. Där emil och jag hittade en Pizzeria i kalmar efter mycket om men. Efter de blev de lite fifa och Nhl såklart. Men sen skulle vi sett på hockey också vad tanken men dom hade flyttat matchen till halv sju. så vi drog handlade senare sen drog jag hemåt och sen vidare till älskling.



Söndagen började hemma hos ida och vidare sen hemåt och blev riktigt mysigt här med tända ljus och tigerkaka. Vi hann även med se på partiledardebatten. Om den röd-grönaregeringen ska vinna valet, ska de nog börja svara på sina frågor istället för skylla ifrån sig. komma med kommenter som allt kommer lösa sig i april då vi släpper våran valkampanj.

Alliansen blev Vinnare igår.

 


RSS 2.0