Kent Singstar

I dagarna nu släpps Kent singstar och kent kom ut med en mycket fin sak idag!

"Nu finns det INGEN anledning att inte köra järnet med SingStar Kent i helgen. Om ni får besök av störningsjouren så betalar våra vänner på PlayStation boten. Om det händer, se till att ta lite bilder till kent.nu också :)"


Två dagar till man fyller 20!

Våren går väldigt fort och snart fyller man tydligen 20år?, alla frågar vad man önskar sig! Jag svara: Bidrag till ny bärbar dator! Får ju lämna tillbax min skoldator nu efter fyra år på gymnasiet i mönsterås. Men ingen verka vilja ge mig det, för det tycker är för tråkigt! Det sluta nog med att jag inte har någon dator med internet! för min gamla dator verka knasa sig med närverkskortet och vem orka lägga pengar på nytt nätverkskort på en sån skit dator.

Man börja bli förskyld, jag blir alltid den sista att vara förskyld! men så här sent har jag nog aldrig blivit förskyld!.

Blusen i helgen, kommer bli härligt med lite festade med sina kära vänner!

här kommer två riktigt sköna låtar av kent. Båda är b-sidor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här låten började lyssna på förra veckan riktigt ordenligt! helt underbar röst jocke har denna låt!



Sverige har inte råd med siestapolitik

Vardag :
Denna söndag har man hunnit med en hel del! dagen startade med r-by limpan och te. Senare sen på eftermiddagen så blev det Vattenpalaset och plaska runt med sin bror och brorsöner! Det blev ett fint resultat i Rustchebanan 9,84! Det kunde ingen slå denna dag!
efter de blev de lite pizza!

Kvällen avslutades med Allsvensk fotboll mellan Kalmar ff - Helsingsborg ff. Där kalmar gjorde allsveksan snabbaste mål på 6 sekunder och även vann matchen skickligt nog!

Politik :

Sverige har inte råd med siestapolitik

Mp har haft sin kongress denna helg och där har det jobbat igenom att man ska jobba sex timmar om dagen? vad är det för sjuka grejer. Ta exempelvis en ensamstående mor med kanske två barn! hon vill mer än gärna jobba för att få ihop pengar att leva för?. Och sen komma att säga att svenskarna jobbar för mycket? Svenskar jobbar alldess för lite mot vad de göra i andra länder. När sossarna hade makten Sjukskrevs 150 personer om dagen. Det är sjukt!
/ Det ska löna att jobba. och inte löna att gå på bidrag!

Hälsningar en Stolt Moderat! 


SPRIDDA TANKAR!

Här sitter man en lördagkväll helt ensam efter att sin bror och brorsöner stökat runt! egentligen tänk så mycket alla andra gör? vissa är ute och festar, andra kanske sitter kolla någon film med kompisar, andra myser med sin nyförälskade flick o pojkvänner osv! Men jag ligger här hemma framför datorn helt ensam! och tycker faktiskt det är ganska skönt!

Hej bloggen!

Hej alla bloggare!

Heja alla sköna härliga personer! jag ska nog försöka ta mig i kragen och skriva lite på min älskade blogg!

Hur är livet?

Livet är helt enkelt skitbra just nu! Man lira mest runt och man är både pyskiskt och fysiskt i form!

Hur går  det med engekslan, ställe sig nog många?

Det har faktiskt gått bättre en väntat! Jag har klarat Nationella proven i A-kursen! och håller på med Nationella i grundkursen! man hoppas ju på att man klara hela engelskan!

Framtidplaner?

Mina framtidsplaner är nog att klara min engelska först och främst! sen att försöka komma in på någon av utbildningarna jag har sökt och genom de att jag kanske kommer flytta! Vem vill leva sitt liv i Mönsterås? inte jag!

RSS 2.0