Sverige har inte råd med siestapolitik

Vardag :
Denna söndag har man hunnit med en hel del! dagen startade med r-by limpan och te. Senare sen på eftermiddagen så blev det Vattenpalaset och plaska runt med sin bror och brorsöner! Det blev ett fint resultat i Rustchebanan 9,84! Det kunde ingen slå denna dag!
efter de blev de lite pizza!

Kvällen avslutades med Allsvensk fotboll mellan Kalmar ff - Helsingsborg ff. Där kalmar gjorde allsveksan snabbaste mål på 6 sekunder och även vann matchen skickligt nog!

Politik :

Sverige har inte råd med siestapolitik

Mp har haft sin kongress denna helg och där har det jobbat igenom att man ska jobba sex timmar om dagen? vad är det för sjuka grejer. Ta exempelvis en ensamstående mor med kanske två barn! hon vill mer än gärna jobba för att få ihop pengar att leva för?. Och sen komma att säga att svenskarna jobbar för mycket? Svenskar jobbar alldess för lite mot vad de göra i andra länder. När sossarna hade makten Sjukskrevs 150 personer om dagen. Det är sjukt!
/ Det ska löna att jobba. och inte löna att gå på bidrag!

Hälsningar en Stolt Moderat! 


Kommentarer
Postat av: Anna

Fast å andra sidan är det kanske viktigare att den ensamstående mamman tillbringar mer tid med sina barn än att ha råd att skämma bort dem? Och det är ju faktiskt bevisat att svenskarna lider av stress i större utsträckning än andra länder på grund av jobbrelaterade saker. Det är inte hälsosamt att jobba mer än man klarar av.

2010-05-16 @ 23:06:45
URL: http://eksfoto.blogg.se/

Kommentera, vad tyckte du om detta inlägg?:

Namn:
Du kanske kommer igen, vem vet?

Mail: (publiceras ej)

Jag vill ju gärna läsa din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0